Τι γράφει σήμερα ο τουρκικός τύπος!

Yeni Safak: Με το βλέμμα στραμμένο προς τις εσωτερικές υποθέσεις της Τουρκίας είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής Yeni Safak. ” Οι Κούρδοι του PKK δούλευαν για τον Φετουλάχ Γκιουλέν” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που στοχοποίει εκ νέου τους Κούρδους αλλά και τους οπαδούς του αυτοεξόριστου Τούρκου ιμάμη. Προάγγελος εξελίξεων και νέων διώξεων;

-Turkiye: Πρώτο θέμα στο σημερινό φύλο της Turkiye είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού στην γείτονα χώρα. “Το έξυπνο βραχιόλι κατά του κορωνοϊού θα γίνει ευρέως διαδεδομένο ανάμεσα στους ασθενείς” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας. Παράλληλα, ψηλά στην ατζέντα βρίσκεται και το άνοιγμα των σχολείων με τα νέα μέτρα πρόληψης που επέβαλε η κυβέρνηση.

TURKEY News September 21, 2020 Monday Cuff

ΑΚΙΤ: Μεγάλο θέμα στην εφημερίδα AKIT είναι οι τουρκικές αντιδράσεις απέναντι στο πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας που επιτέθηκε με υβριστικό τρόπο στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. “Μέσα Ενημέρωσης… της δεκάρας” είναι ο τίτλος του άρθρου, που φιλοξενεί τις αντιδράσεις του Χουλουσί Ακάρ και τον Ιμπραήμ Καλίν. Πολύ ψηλά όμως στην ατζέντα βρίσκεται και η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον πρωθυπουργό του Κοσσόβου.

MİLAT Newspaper Headline on Monday, September 21, 2020

-Anadolu: Πρώτο θέμα και στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων είναι αυτή τη στιγμή οι νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει οι δικηγόροι του Τούρκου Προέδρου εις βάρος της ελληνικής εφημερίδας που εξύβρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την περασμένη Παρασκευή.

-Daily Sabah: Πρώτο θέμα στον ιστότοπο της Daily Sabah είναι αυτή τη στιγμή οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού και συγκεκριμένα στις επιπτώσεις που έχει στους προσφυγικούς πληθυσμούς. Πολύ ψηλά όμως στην ατζέντα βρίσκεται και η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον πρωθυπουργό του Κοσσόβου.