Τι γράφει σήμερα ο τουρκικός τύπος!

-Yeni Safak: Κεντρικό θέμα στο σημερινό φύλο της Safak είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία. “Οι συνέπειες ήταν βαριές. Ο αδερφικός στρατός του Αζερμπαϊτζάν κατέστρεψε τις δυνάμεις της Αρμενία” έγραψαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι. Παράλληλα, η Safak μέσω του πρωτοσέλιδου της μετέφερε τόσα τα λόγια του Αζέρου Προέδρου, που έγραψε πως “το Καραμπάχ είναι δικό μας”, αλλά και τις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εις βάρος της Αρμενίας.

YENİ ŞAFAK Newspaper Headline on Monday, September 28, 2020

-Turkiye: “Η Αρμενία παίζει ξανά με την φωτιά. Είναι οι τρομοκράτες του Καυκάσου” γράφει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εθνικιστικής Turkiye.

-AKIT: “Είμαστε με τους αδερφούς μας από το Αζερμπαϊτζάν” έγραψε το σημερινό φύλο της AKΙΤ, το οποίο πέρα από το εκτενές ρεπορτάζ για τις πολεμικές επιχειρήσεις, παρουσιάζει τις απειλές Ερντογάν εις βάρος της Αρμενίας.

YENİ AKİT Newspaper Headline on Monday, September 28, 2020

-MILAT: “Αδέρφια μας Αζέροι… θα πεθάνουμε για εσάς” είναι το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας Milat.

-KARAR: “Αδέρφια είμαστε μαζί σας” είναι ο κεντρικός τίτλος του σημερινού φύλου της Karar. Οι Αρμένιοι τρομοκράτες που παράνομα κατέχουν το Καραμπάχ για πάνω από 28 χρόνια, επιτέθηκαν κατά του Αζερμπαϊτζάν. Με την δική μας βοήθεια…τα αδέρφια μας οι Αζέροι κατάφεραν να τους αποκρούσουν” γράφουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

KARAR Newspaper Headline on Monday, September 28, 2020