Τι γράφει σήμερα ο τουρκικός τύπος!

-Yeni Safak: “O στρατός του Αζερμπαϊτζάν δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να τελειώσει η παράνομη κατοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ… οι Αρμένιοι φεύγουν και τρέχουν να σωθούν” είναι ο σημερινός κεντρικός τίτλος της Yeni Safak, που είναι αφιερωμένος στις πολεμικές εξελίξεις στον Νότιο Καύκασο. Ακριβώς από πάνω, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, έχουν ένα εκτενές ρεπορτάζ για την στάση του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος δήλωσε πως ” οι Αρμένιοι πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις επιχειρήσεις τους και να εγκαταλείψουν τα κατεχόμενα εδάφη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ”

YENİ ŞAFAK Newspaper Headline on Tuesday, September 29, 2020

-Turkiye: Κεντρικό θέμα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εθνικιστικής Turkiye είναι οι ραγδαίες εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας. “Το Καραμπάχ είναι έδαφος του Αζερμπαϊτζαν. Εφαρμόστε την απόφαση στην πράξη” είναι ο κεντρικός τίτλος.

TURKEY News September 29 2020 Tuesday Cuff

-ΑΚΙT: Με κεντρικό τίτλο “έφτασε η ώρα να πληρώσετε” βγήκε και το σημερινό φύλο της AKIT, το οποίο είναι αφιερωμένο στις εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.

YENİ AKİT Newspaper Headline on Tuesday, September 29, 2020

-MILAT: “Η ώρα έφτασε. Το πρόβλημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ θα επιλυθεί μόνο με την επιστροφή των εδαφών στο Αζερμπαϊτζάν” είναι ο κεντρικός τίτλος της MILAT.

MİLAT Newspaper Headline on Tuesday, September 29, 2020