Τραμπ : Το πρώτο μήνυμα του από το νοσοκομείο – Νιώθω καλά

Σε καθησυχαστική ανάρτηση από την πτέρυγα του νοσοκομείου Walter Reed στην οποία νοσηλεύεται, μετά τη διάγνωσή του με κοροναϊό, προχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τις αντιδράσεις και τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να φουντώνουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί αρχικά γιατρούς και προσωπικό για την φροντίδα που του παρέχουν και υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλά.

«Γιατροί, Νοσηλευτές και ΟΛΟΙ στο φοβερό Walter Reed Medical Center, και άλλοι από αντίστοιχα ιδρύματα που συνεργάζονται μαζί τους, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!! Τρομερή πρόοδος έχει γίνει τους τελευταίους 6 μήνες στην καταπολέμηση αυτής της ΜΑΣΤΙΓΑΣ. Με την βοήθειά τους, αισθάνομαι καλά!» γράφει στο Twitter.

Νωρίτερα,  ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ, είχε  ανακοινώσει ότι δεν παίρνει αυτήν την στιγμή οξυγόνο και είναι απύρετος τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ θα λάβει πενθήμερη αγωγή με Remdesivir.

Λίγη ώρα αργότερα, πηγή του Λευκού Οίκου περιγράφοντας την κατάσταση του αμερικανού προέδρου είπε ότι είναι οολύ κουρασμένος, καταπονημένος και με δυσκολίες στην αναπνοή.