Βουλγαρικά ΜΜΕ: Ο Ζάεφ αγόρασε νέα βίλα στη Χαλκιδική (εικόνες) – Διαψεύδει η κυβέρνηση

Σάλος έχει προκληθεί στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς βουλγαρικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρει πως ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ, αγόρασε υπερπολυτελή βίλα στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, ο βουλγαρικός ιστότοπος big5, αναφέρει ότι εταιρεία που ανήκει στον Βάις Ζάεφ, αδελφό του Ζόραν Ζάεφ, αγόρασε πολυτελή βίλα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας πέρασε χαλαρωτικές διακοπές το καλοκαίρι στη συγκεκριμένη βίλα και αφήνονται υπονοούμενα ότι το ακίνητο αγοράστηκε στο όνομα του Βάις Ζάεφ, προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο στη Βόρεια Μακεδονία.

Με ανακοίνωσή της πάντως η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει σπίτι στην Ελλάδα, κάνει λόγο για fake news και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που είναι ο κύριος εχθρός της δημοκρατίας και της κοινωνικής προόδου».

Ο βουλγαρικός ιστότοπος παραθέτει και εικόνες από την εν λόγω βίλα στη Χαλκιδική:

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο είναι στη «μύτη» του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το σημείο είναι ειδυλλιακό, μέσα σε πυκνό δάσος, ενώ απέχει μόλις 100 μέτρα από την ακτή.

Η βίλα που φέρεται να ανήκει στην οικογένεια Ζάεφ, βρίσκεται σε ένα κλειστό και περιφραγμένο συγκρότημα τεσσάρων ακινήτων που φέρει το όνομα «Villa Agnanti», αλλά είναι η μοναδική που διαθέτει πισίνα. Σημειώνεται δε, πως απέχει μόλις 4 ώρες από τα Σκόπια.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr