Απογοητευμένος ο Μαρτίνς για την ήττα απο Μαρσέιγ: Όλα εξαρτώνται από εμάς

Απογοητευμένος από την ήττα από την Μαρσέιγ και κυρίως από τον τρόπο που ήρθε ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι τονίζοντας ότι δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη, ενώ έστειλε μήνυμα ότι η πρόκριση εξαρτάται από τους «ερυθρόλευκους»

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν κινδυνεύσαμε, γενικότερα η Μαρσέιγ μας απείλησε μόνο με τα δύο σουτ του πέναλτι. Στη συνέχεια κάναμε το πέναλτι που δεν μπορείς να κάνει τέτοια λάθη γιατί μπορείς να τιμωρηθείς όπως και έγινε. Όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση. Εξαρτάται από εμάς, όλα εξαρτώνται από εμάς.

Έχουμε τιμωρηθεί κυρίως για το λάθος που έγινε στο πρώτο πέναλτι από τη δική μας πλευρά. Θα δουλέψει στη συνέχεια γιατί όλα είναι ανοιχτά. Θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι φάσεις που ήταν κίτρινες κάρτες δεν δόθηκε τίποτα, ενώ σε εμάς με το παραμικρό δόθηκαν κίτρινες κάρτες. Επίσης είναι πολύ άσχημο σε αυτή τη διοργάνωση να μην υπάρχουν μπάλες και αυτό κάνει κακό στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια στάθηκε σε αποφάσεις του διαιτητή που έκοψαν το ρυθμό του αγώνα. «Πρέπει να αναγνωρίσω το γεγονός ότι από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το δεύτερο γκολ δεν ήμασταν δημιουργικοί. Από το δεύτερο γκολ γίναμε δημιουργικοί, αλλά από εκείνο το σημείο έγιναν πολλές διακοπές στον αγώνα και από αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε λυπημένοι γιατί ένα παιχνίδι που ήταν καλά δουλεμένο για εμάς δεν πήγε έτσι όπως το θέλαμε και δυστυχώς θα πρέπει να λύσουμε το θέμα της πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική».

Όσον αφορά στον αγώνα με την Πόρτο την τελευταία αγωνιστική ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Εξαρτιόμαστε μόνο από τον εαυτό μας. Είναι ένας τελικός και φυσικά θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».